Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πέμπτη 9/5, στις 6μ.μ. στον Αγρό

Eργαστήριο επιδιόρθωσης ποδηλάτων

Τα εργαστήρια αυτομόρφωσης στον Αγρό συνεχίζονται, κάθε δεύτερη και τέταρτη Πέμπτη του μήνα. Αυτή την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο επιδιόρθωσης ποδηλάτων. Μαθαίνουμε απλές τεχνικές φροντίδας του ποδηλάτου μας, πώς να επιδιορθώσουμε ένα σκασμένο λάστιχο, να επισκευάσουμε τα φρένα, τα φώτα, την αλυσίδα του ποδηλάτου...
Σε μια περίοδο που το ποδήλατο προωθείται ως ένα ακόμα στοιχείο στο life style της υγιεινής, φιλικής με το περιβάλλον ζωής, ως ένας τρόπος για να "χτίσεις κορμί" ειδικά ενόψει καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και για την εξαγωγή οικολογικού προφίλ από δήμους, όπως ο δήμος Ιλίου, με τους περίφημους ποδηλατόδρομούς του ανάμεσα σε ασφυκτικά τσιμεντοστρωμένους δρόμους και τραπεζοκαθίσματα στα λιγοστά πάρκα, αντιστρέφουμε τη διαδικασία. Για να θυμηθούμε ότι το ποδήλατο, πέρα από το ότι σου δίνει αυτάρκεια στη μετακίνηση, είναι κίνηση, χαρά και παιχνίδι.
Μακριά από τον κόσμο των εμπορευμάτων, που βρήκε στο ποδήλατο, αλλον έναν τρόπο για να επεκτείνει τα κέρδη του, μαθαίνουμε να συντηρούμε τα ποδήλατά μας με απλά εργαλεία, με τη βοήθεια των φίλων μας, με τα ίδια μας τα χέρια.
Φέρνουμε λοιπόν τα ποδήλατά μας και καλές μας βόλτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου