Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Άμεση αποφυλάκιση της ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στις 4 Δεκέμβρη του 2010 η αναρχική Στέλλα Αντωνίου συλλαμβάνεται μαζί με 5 ακόμη άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου για τη δήθεν συμμετοχή της σε ανύπαρκτη τρομοκρατική οργάνωση. Με ένα  κατασκευασμένο κατηγορητήριο  προφυλακίζεται εξαιτίας της συμμετοχής της στους κοινωνικούς αγώνες και των συντροφικών - φιλικών της σχέσεων. Έκτοτε οι δύο από τους έξι συλληφθέντες αποφυλακίζονται μετά από έξι μήνες φυλάκισης και οι κατηγορίες τους αποσύρονται.  Η ίδια, μαζί με τα υπόλοιπα τρία άτομα της ίδιας υπόθεσης, παραμένει προφυλακισμένη εδώ και 16 μήνες, παρόλο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζει ιδιαίτερης ιατρικής φροντίδας.


πανό που κρεμάστηκε στο πάρκο τρίτση την Κυριακή 1/4

Η Στέλλα Αντωνίου αντιμετωπίζει την εκδικητική μανία του κράτους εξαιτίας της έμπρακτης αλληλεγγύης της σε σύντροφο και φίλο της που φυγοδικούσε, αλλά και επειδή από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υπερασπίστηκε την πολιτική της ταυτότητα και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις «αρχές».  

Στις 8 Μαρτίου 2012, μετά από 4 αιτήσεις αποφυλάκισης που απορρίφθηκαν χωρίς αιτιολογία, κατέθεσε νέα αίτηση, διεκδικώντας την αποφυλάκισή της.

Απέναντι στη δολοφονική εκδικητικότητα του κράτους σε όσους και όσες αγωνίζονται, η αλληλεγγύη είναι ένα από τα όπλα μας

Άμεση αποφυλάκιση της ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Παύση κάθε δίωξης στους ΣΑΚΚΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου