Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

Φωτογραφίες από την πορεία για την φασιστική εμπρηστική επίθεση στον Αγρό

Η πορεία ξεκίνησε γύρω στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, με την παρουσία περίπου 400 αλληλέγγυων.Από την πλατεία Αγ. Αναργύρων κατευθυνθήκαμε μέσω της οδού Κύπρου προς το Ίλιον και από εκεί, περνώντας μέσα από τις γειτονιές του Ρίμινι, μπήκαμε στο Πάρκο Τρίτση. Κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα, με πιο χαρακτηριστικά τα:
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ


Στη διαδρομή γράφτηκαν συνθήματα, μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα και πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια.Στην πορεία συμμετείχαν και αλληλέγγυες ομάδες με δικά τους πανό.Η πορεία συνεχίστηκε και μέσα στο πάρκο, μέχρι τον ΑΓΡΟ.
Με τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε μετά τη φασιστική επίθεση στον Αγρό, με τα μοιράσματα χιλιάδων κειμένων μέσα στο πάρκο και τους γύρω δήμους κατά τη διάρκεια μικροφωνικών στις πλατείες και το Πάρκο, τις αφισοκολλήσεις, τη διαδήλωση, αλλά και με τη σταδιακή επισκευή του χώρου μας -με τη βοήθεια των αλληλέγγυων συντρόφων και συντροφισσών-  και την ανυποχώρητη συνέχιση της δράσης μας, διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι παραμένουμε ακλόνητοι-ες στις επιλογές μας, ενάντια στις κυρίαρχες λογικές, σύμφωνα με τα προτάγματα της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης.

Η ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου